Overblik: 3 sikre måder, du kan forøge værdien af din bolig på

4. december 2022 by Ingen kommentarer

Vil du gerne forøge værdien af din bolig? Så er der flere måder at gøre det på.

Nogle af dem skal vi se på i denne artikel.

Der kan være flere årsager til, at du gerne vil forøge værdien af din bolig på. Måske står du overfor et kommende salg, hvor du gerne vil have så meget ud af det som muligt. Måske vil du bare gerne udbygge reden lidt. Eller også er du en af de uheldige, der er blevet teknisk insolvente, og som skal ud af kniben med banken.

Læs med herunder, og få noget inspiration til hvordan du forøger værdien på din bolig.

Udskift det gamle tag

At udskifte taget er et omfattende projekt, og det tager typisk også meget tid og energi. Til gengæld er det noget af dét, der med ét kan have blandt de største indvirkninger på hvad din bolig er værd.

Taget på enhver konstruktion er vigtig for hele konstruktionens integritet. Det er taget, der holder regnvandet ude af din bolig. Det er taget, der beskytter jer alle mod nedfald, vind og vejr.

Udskift taget, hvis det er gammelt – så stiger værdien på din bolig meget.

Byg en garage til boligen

Hvis boligen ikke har en garage, så kan det forøge boligens værdi at have en. Garagen er med til at sikre bilen en lang levetid, og kan alene på dette område indeholde meget værdi.

Vil du vide mere om hvordan man bygger en garage, priser og tilbud, så kan du læse mere på linket her.

Få lavet en tilstandsrapport

Dette punkt er kun aktuelt, hvis du er ved at sælge din bolig.

Hvis du står overfor at skulle sætte din bolig til salg inden for de næste par måneder, så bør du få lavet en tilstandsrapport. Rapporten kommer til at bero sig på en inspektion fra en af myndighederne beskikket byggesagkyndig, der udarbejder rapporten med et overblik over husets fejl og mangler.

Hvis huset har kritiske fejl og mangler kan du få dem udbedret – og så stiger boligen i værdi. Og hvis der ingen fejl og mangler er – ja, det er bare købers sikkerhed, igen, og så stiger boligen også i værdi.